Neko♥Love
kawan !
Thursday, 6 October 2011 | 19:22 | 0 neko[s] ♥


-KAWAN ? apa itu kawan
-Best tak kalau ade kawan nie
-Apa kebaikan nye
-Apa keburukan nya
-Perluke ada kawan yang suka sakitkan haty korang?
nie pendapat sesetengah kawan intan 


HANIS=)
kawan?kawan nie umum lahh,contoh kawan kelas.semua tue kawan kit kann?cume kite kene describe lah,kawan tue macam mane.kawan suke suka kea?kawan untuk cerita masalah kea?kawan ngade-ngade kea?kawan gado-gado kea?kawan itu penting.if tade kawan mesti sunyi kann?sebab dengan kawan  lah kite  nak release tension ,nak manje-manje.nak gelak tawa.best ade kawan? heee =) bile ade masalah ngan bf kea,famliy kea,membe kea,kawan lahh yg paling dekat untuk kite cerite problem kita.Takkan nak pendam sorang2 kan?mesty tension.,tak tenang and macam2 lah..Bagi aku gado tuh biase lahh cume takkan lahh kite nak pendam perasaan mara,benci,geram dekat kawan kite tuh lame-lame..kene lah ade sifat saling memaafi,gado lame-lame pon  tade gune lahh,buang mase!better berbaek and happy go lucky Setiap manusia akan buad kesalahan,cume kite tak sedar jea apa kesalahan kite sebenarnya..sakit haty itu perkara biase lahh,kadang-kadang kite takk bole amek serious dengan kawan kite cakap.mungkin tuh hanya gurauan tapi tanpa dea sedar dahh menyakitkan haty orang..biase lahh tue! P/S: tak perlu gado-gado dengan kawan lame lame,nanti hati takkan tenang  PERCAYALAH!


DALILA=)
Kawan?kawan tu adalah seorang yang boleh berkongsi masalah,selalu dengan kite walaupun dalam keadaan susa or senang,memang best laa ade kawan,lagy-lagy kawan yang setia,tak tikam kite dari belakang...kawan tok story-story kee? gelak-gelak kee? kawan yang selalu luangkan masa dengan kite..tolong kite kalau kite ade poblem..if tade kawan,mesty tak ceria kan?Bkn rupa paras yang menjadi ukuran tapi hati yang ikhlas:) sume orang tapena lari dry buat kesilapan,sebab manusia ade kekurangan .so,kite mestilah saling saling memaafi..tak gune gado lame2.Aku harap hubangan aku dengan kawan-kawan aku kekal..:TANPA KAWAN,HIDUP KITA AKAN KESUNYIAN
BACK | NEXT
This template best viewed with Google Chrome